HOME     ABOUT     PORTFOLIO     CONTACT

FOLDER: MODEL IN NEW YORK

Opdrachtgever: Eyeworks International

Functie: Graphic Designer

Gemaakt: Concept, Logo & Folder

 

 

Case: Om potentiƫle klanten een goed beeld van dit mooie, nieuw ontwikkeld tv-format te geven moest er prestatiemateriaal gemaakt worden.

Om direct een goed 'mode' gevoel op te roepen heb ik er voor gekozen om een folder te maken in de stijl van modebladen als Glamour, Vogue & Cosmopolitan. Daarnaast heb ik de folder ook in het zeer herkenbare 'handbag' papierformaat, 16.8 cm x 22.3 cm, gemaakt.

 

Voor het logo is het font Didot gebruik. Dit is een veel gebruikt font voor mode en straalt stijl en klasse uit. Het logo is eenvoudig en klassiek gehouden. De roze tint in combinatie met zwart geven het logo een jongere uitstraling. Dit sluit aan met de modellen die in het programma meedoen en de doelgroep.

 

De voorkant heeft een sterk 'fashion' en 'modellen' gevoel met een New York achtergrond. Ook leuk, als de folder wordt uitgeklapt dan vormen de voor- en achterkant een panorama van de stad New York.

 

De binnenkant heeft een 'jonge' uitstraling gekregen. Dit komt door de lay-out in Glamour stijl en het gebruik van veel roze. Het fotomateriaal is zo gekozen dat als de lezer alleen de foto's bekijkt hij of zij het format direct begrijpt. Ook de quote 'If I can make it there...' maakt een boel duidelijk en roept direct een New York gevoel op.

 

En, wie weet zie je dit format binnenkort tv!

Rotterdam Vormgeving Logo - Freelance grafisch vormgever uit Utrecht!

GRAFISCHE VORMGEVING &
COMMUNICATIE UIT UTRECHT!

CONTACT

 

Vechtclub XL - D2.2

Europalaan 2B

3526 KS

Utrecht

info[at]rotterdam-vormgeving.nl

NAVIGATION

 

Home

About

Portfolio

Contact

SOCIAL MEDIA

 

Blog

LinkedIn

Pinterest

Twitter