HOME     ABOUT     PORTFOLIO     CONTACT

 

 

MAGAZINE: BEROEPENMARKT.NL

Opdrachtgever: Reismedia

Functie: Art Director, Grafisch Vormgever Gemaakt: Magazine concept & Logo

 

 

Case: voor hun Beroepenmarkt wilde Reismedia het bijbehorende magazine een nieuwe gezicht geven. Het moest beter, aansprekender en mooier. Ik kreeg de mooie opdracht om een concept te ontwikkelen die de doelgroep beter zou aanspreken. Daarnaast moest hun DTP'er er goed mee uit de voeten kunnen en het magazine van inhoud voorzien.

 

Allereerst ontwikkelde ik een fris logo met een schreefloos font in hoofdletters. Omdat er meerdere beroepenmarkten zijn het ik op het '.nl' extra aandacht gelegd door het speels maar duidelijk in het logo te verwerken. Een 'fris' en 'stevig' rood zorgde als steunkleur voor extra aandacht.

 

 

Het magazine kreeg een strakke en eenvoudige vormgeving met een paar kleine moderne, grafische elementen. Voor de fotografie is er bewust veel ruimte vrijgemaakt zodat aansprekende foto's groot geplaatst kunnen worden. Hierdoor ontstaat een uiterlijk dat goed aansluit bij het imago van de Beroepenmarkt en de doelgroep. Een bijkomend voordeel is dat een DTP'er er makkelijk mee aan de slag kan.

Het uiteindelijke resultaat was een mooi magazine dat gretig werd meegenomen op de beroepenmarkt. De adverteerders zullen zeker tevreden zijn!

 

Bekijk het magazine op issuu.

 

Rotterdam Vormgeving Logo - Freelance grafisch vormgever uit Utrecht!

GRAFISCHE VORMGEVING &
COMMUNICATIE UIT UTRECHT!

CONTACT

 

Vechtclub XL - D2.2

Europalaan 2B

3526 KS

Utrecht

info[at]rotterdam-vormgeving.nl

NAVIGATION

 

Home

About

Portfolio

Contact

SOCIAL MEDIA

 

Blog

LinkedIn

Pinterest

Twitter