HOME     ABOUT     PORTFOLIO     CONTACT

 

POSTER: BELLISSIMA MAGAZINE

Opdrachtgever: Bellissima

Functie: Grafisch Vormgever

Gemaakt: Concept & Vormgeving

 

Case: Een maand lang maakte Bellissima Magazine live tv-uitzendingen vanaf de M.S. Stubnitz. Voor deze uitzendingen zocht Bellissima extra publiciteit. Er werd gekozen voor een postercampagne. Deze moest herkenbaar zijn, opvallend en de doelgroep – jonge creatieve – aanspreken.

 

Bij de ontwikkeling van het uiteindelijke concept heb ik er voor gekozen om vier verschillende posters te maken. En ik bedacht de tagline: 'Watch us, we watch you'.

Elke week, voor de nieuwe uitzending, werden de nieuwe posters geplakt die sprekend op die van vorige week leken. Maar die toch ook duidelijk anders waren. Zo ontstond er een serie van 4 verschillende maar zeer herkenbare posters.

 

De lay-out van de posters en typografie bleef elke keer hetzelfde. Alleen de foto van de videocamera varieerde en de kleurgradiënt van de achtergrond. Omdat er variatie in de postercampagne zat bleef hij de aandacht trekken. Daarnaast ontstond er herkenning.


Naast beduidend meer kijkers voor de uitzendingen trokken ook de andere activiteiten op de M.S. Stubnitz meer bezoekers. In dit geval sneed het mes aan twee kanten...

 

 

Rotterdam Vormgeving Logo - Freelance grafisch vormgever uit Utrecht!

GRAFISCHE VORMGEVING &
COMMUNICATIE UIT UTRECHT!

CONTACT

 

Vechtclub XL - D2.2

Europalaan 2B

3526 KS

Utrecht

info[at]rotterdam-vormgeving.nl

NAVIGATION

 

Home

About

Portfolio

Contact

SOCIAL MEDIA

 

Blog

LinkedIn

Pinterest

Twitter